magyar NŐK Ausztriában

Ausländerin

Oszták búcsúban jártunk! I Vlog 55 | Fanni&Kriszti

Sörös korsók koccanása, sült malac, kolbász, magyar lángos, bőrnadrág és dirndl... osztrák búcsúban jártunk! ;)

Elolvastuk, Imádtuk! 50 Elszánt Magyar Nő

Történelmi személyek, ismert emberek, sikeresek, elszántak. Olyan hölgyek, akik soha de soha nem adták fel az álmaikat és hittek abban amit csináltak/csinálnak. 
Egy igazán szuper könyvet fogunk nektek bemutatni. 50 elszánt magyar nő, 50 követendő példa és ha elolvassátok majd, végig garantált a libabőrözés.

Nők helye a mesékben!? - leosztott szerepek / VLOG 52 | Fanni&Kriszti

Szerintetek jók az olyan mesék, ahol a lányok mindig hercegnők és csodaszépek, tökéletesek, a fiúk meg csak megmentenek és az autókkal játszanak? Milyen hatással van a mese a gyerekek jövőképére és a Barbie magazin hogy mutatja be a lányokat. Erre kerestük a válaszokat.

Sziklahasadékok között jártunk!- Steinwandklamm /VLOG 41

Ausztria tele van vadregényes és mesés helyekkel! Steinwandklamm is egy olyan kirándulóhely, amit mindenképpen látnotok kell! Sziklák, vízesések, barlangok... ne hagyjátok ki! Tartsatok velünk! :)

Legjobb barátnőnk Alexa, az Amazon okos otthona

Hogy miért terveznek egy okos otthon feministának és miben segíti a mindennapjainkat? Ismerjétek meg Alexát, az Amazon Echo spotját, aki minden kérdésre válaszol, köszön és megdicsér...de csak akkor ha Te is kedves vagy vele. :)

 

Vasaló kurzus férfiaknak, avagy le a láthatatlan munkával!

A láthatatlan munka miért csak a nőket érinti? Mint Anya, hogy lavírozunk a család, munka és a napi rutin dolgok között?, sőt mesélünk arról, hogy miért indítanak Bécsben férfiaknak vasaló kurzust. :)

Otthonszülés Bécsben

Ti hol szülnétek? Otthon vagy kórházban? MI a véleményetek az otthonszülésről? Íme egy köztes megoldás, ami Bécsben már évek óta működik, Bécs első és egyetlen születésházában jártunk. Bemutatjuk, hogyan lehet méltósággal szülni.